2022 Yılı Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR) Senatomuzdan Geçerek Kamuoyuna Sunulmuştur.

18 Nisan 2023 Salı

Üniversitemizin 2022 yılındaki faaliyetleri için Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK) belirlediği ölçütlere ve Kalite Güvence Yönergesine göre oluşturulan Kalite Komisyonu ve Kalite Alt Komisyon (Eğitim-Öğretim, Ar-Ge, Toplumsal katkı, Yönetim Sistemleri ve Uluslararasılaşma Kalite Alt Komisyon) üyelerinin hazırladığı bir öz değerlendirme raporu olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2022 yılı Kurum İçi Değerlendirme Raporu (KİDR)  13.04.2023 tarih ve 2023/41 sayılı karar ile Senatomuzdan geçerek kamuoyuna sunulmuştur.