5-8 Kasım Tarihlerinde Gerçekleşecek Olan Dış Değerlendirme Saha Ziyareti Öncesi Gerçekleştirilen Ön Ziyaret

19 Ekim 2017 Perşembe

Kurumsal Dış Değerlendirme sürecinden geçen üniversitemizde YÖK Dış Değerlendirme Takımı ve Kalite Komisyon Üyeleri Toplantısı gerçekleşti. 17 / 10 / 2017 tarihinde Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya YÖK Dış Değerlendirme Takımı Başkanı Prof. Dr. Oğuz BORAT ve üyeler Prof. Dr. İsmail BİRCAN, Yüksek Mühendis Melek Bilge PINARBAŞI, Prof. Dr. Asaf VAROL, Prof. Dr. Nihat Zafer UTKAN, Doç. Dr. Yılmaz ARAL ile Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol AYAZ, ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hamit COŞKUN, Kalite Koordinatör Yardımcıları, Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR, Doç. Dr. Ömer BAŞKAN ile Kalite Komisyon Üyeleri katıldı.

YÖK Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Oğuz BORAT Kurumsal Dış Değerlendirme öncesi ön ziyaret konusunda bilgiler verdi. Kalite sürecine katkı sağlamak amacıyla 5 – 8 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan Saha Ziyareti öncesi Kurum İç Değerlendirme Raporlarını inceleyeceklerini söyledi.

YÖK Değerlendirme Takım Başkanı Prof. Dr. Oğuz BORAT’ın konuşmasının ardından Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol AYAZ ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hamit COŞKUN kalite süreci, kalite sürecinde gelinen aşamalar ve üniversitemizin gelişim süreci ile ilgili genel durum hakkında bilgiler aktardı.

Toplantı, YÖK Değerlendirme Takımı ve Kalite Güvence Komisyonu üyeleri arasında süreç hakkında soru cevap şeklinde devam etti.