BAİBÜ Dış Paydaş Görüş Anketi

29 Eylül 2022 Perşembe

Değerli paydaşımız, üniversitemiz 2024 – 2028 stratejik plan çalışmaları kapsamında hazırlanan bu anketle, sizlerin görüş, beklenti ve önerileriniz doğrultusunda amaç, hedef ve stratejilerin düzenlenmesine yönelik çalışmalar yapılacaktır. Böylece toplumun ihtiyaçlarına yönelik olarak üniversitemiz tarafından yürütülen faaliyet ve çalışmaların daha çok geliştirilmesi hedeflenmektedir. İki bölümden oluşan bu anketin, ilk bölümünde kurumunuza ait bilgilere ve üniversitemiz ile olan bağlantısına; ikinci bölümde ise üniversitemize yönelik görüşlerinize yönelik maddeler bulunmaktadır.

Anketimize katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Anket sonuçlarının hiçbir şekilde amacı dışında kullanılmayacağını ve tüm bilgilerin gizli kalacağını özellikle belirtmek isteriz.

Ankette yer alan tüm maddeleri yanıtlama süresi ortalama 4 dakikadır.

Anket linki için tıklayınız