BAİBÜ’de Kalite Öğrenci Çalıştayı Yapıldı

21 Kasım 2022 Pazartesi

Kongre Merkezi Bordo Salonda düzenlenen çalıştaya; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kamil Gürel, Kalite Eğitim Öğretim Alt Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Zeki Arsal ve diğer Alt Komisyon üyeleri, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan çalıştayın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, güzel bir hazan mevsiminde gerçekleştirilen Kalite Öğrenci Çalıştayı’nda kıymetli öğrencilerimizle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sizlerin daha kaliteli bir eğitim almanız, daha kaliteli bir ortamda sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için yaptığımız bu çalışmalarda bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Kalitenin ölçülebilir ve değerlendirilebilir bir kavram olduğunu belirten Rektör Alişarlı, üniversitemizin faaliyetleri ile ilgili duygu ve düşünceleri, dertleri ne kadar kaleme alabilirsek sonuçlarının da o kadar iyi olacağına işaret ederek, “Bardağın son damlasına kadar geldik, bırakalım bu bardak taşsın. Bütün bunları sizlerin kağıda dökebilmesi için kıymetli hocalarımız bir çalıştay düzenlediler. Bunun benzeri bir çalıştay, akademik ve idari personelin katılımıyla da yapıldı. Sonuçları değerlendiriyoruz. Bu sonuçlara göre de kendimize yön veriyoruz. Bu noktada son çalıştay sizlerle olacak. Kâmil Gürel ve Zeki Arsal hocalarım sizlere yardımcı olacaklar. Ekibin başında Kâmil hocam ve çalışma arkadaşları var. Biz sadece kendilerine kapıları açmak, destek olmak için çalışıyoruz.” dedi.

Haberin devamı ve detaylı fotoğraflar için tıklayınız.