BAİBÜ’den Üniversite Sanayi İş Birliğinde Tez Havuzu Projesi

09 Kasım 2022 Çarşamba

Üniversite-sanayi iş birliğine katkı sunmak için Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) tarafından yürütülen proje kapsamında, sanayi işletmelerince hayata geçirilebilecek projelerin yer aldığı bir tez havuzunun oluşturulabilmesi amacıyla, akademisyenleri, kamu yöneticilerini ve sanayicileri bir araya getiren önemli bir toplantı düzenlendi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Ar-Ge’den sorumlu Rektör Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Kamil Gürel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Bolu Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, Bolu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Gülen, KOSGEB Bolu Müdürü Abdurrahman Usta, Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Gülen katıldı.

Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kamil Gürel’in sunumuna buradan ulaşabilirsiniz.

Haberin devamı ve detaylı fotoğraflar için tıklayınız.