Çevrimiçi Laboratuvar Akreditasyonu ve TS EN ISO/IEC 17025 Standardı Eğitimi 29 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

02 Mayıs 2023 Salı

Yükseköğretim kalite süreçlerinde eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sürdürebilmek için uygun nitelik ve nicelikte öğrenme, araştırma ve finans kaynaklarının oluşturulmasında, bu kaynakların yönetilmesinde önem arz eden; kurum ve kuruluşlara hem ulusal hem de uluslararası alanda avantaj sağlayan ve özellikle öğrencilerimizin/mezunlarımızın kariyer yolculuğuna katkı sunması amacıyla düzenlenen Üniversitemiz Kalite Öğrenci Topluluğu, METEG Kalibrasyon ve KARMER işbirliği ile çevrimiçi Laboratuvar Akreditasyonu ve TS EN ISO/IEC 17025 Standardı Eğitimi 29 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
 
Moderatörlüğünü Kalite Komisyonu Öğrenci Üyesi Nida BAYHAN'ın yaptığı eğitimin konuğu Gıda Yüksek Mühendisi ve Teknik Uzman Meltem GÜNAY olmuştur. Sayın GÜNAY katılımcılara kalite sistemlerinin hedefleri, 17025 standardına yeni versiyonla birlikte gelen değişiklikleri ve laboratuvar akreditasyon süreci hakkında detaylı bilgi vermiştir. Soru-cevap bölümünde katılımcılardan gelen sorular yanıtlanmış ve etkinlik sonunda katılımcılar memnuniyetlerini, olumlu görüşlerini ve teşekkürlerini iletmiştir.