İlçe Ziyaretleri / Mengen Meslek Yüksekokulu

27 Aralık 2023 Çarşamba

Kalite çalışmaları kapsamında, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun KARACA, Genel Sekreter Yardımcısı Nihai YILDIRIM, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa DEMİREL, Yapı İşleri Daire Başkanı Bülent BALOĞLU ile birlikte 25.12.2023 tarihinde Mengen Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundu. Ziyarete gelen yöneticilere Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Osman ÇAVUŞ ve yönetim ekibi eşlik etti. Rektör Yardımcısı ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun KARACA, ziyaret esnasında Meslek Yüksekokulunun eğitim-öğretim faaliyetleri, altyapısı ve laboratuvar imkanları hakkında okul idaresinden ayrıntılı bilgi aldı. Ayrıca üniversitemiz tarafından öğrenciye, akademik ve idari personele yapılan genel anket sonuçları değerlendirilerek gelişmeye açık yönler hakkında okul idaresine geri bildirimde bulundu.