İlçe Ziyaretleri / Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu

27 Aralık 2023 Çarşamba

Kalite çalışmaları kapsamında, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun KARACA, Genel Sekreter Yardımcısı Nihai YILDIRIM, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa DEMİREL ile birlikte 27.12.2023 tarihinde Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundu. Ziyarete gelen yöneticilere Meslek Yüksekokulu Müdürü, Müdür Yardımcıları, Meslek Yüksekokulu Sekreteri ve Yüksekokul Öğretim Elemanları eşlik etti. Rektör Yardımcısı ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun KARACA, ziyaret esnasında Meslek Yüksekokulunun eğitim-öğretim faaliyetleri, altyapısı kalite çalışmaları hakkında okul yönetiminden ayrıntılı bilgi aldı. Ziyarette üniversitemiz tarafından öğrenciye, akademik ve idari personele yapılan genel anket sonuçları değerlendirilerek gelişmeye açık yönler hakkında okul idaresine geri bildirimde bulundu.