Kalite Komisyonu, Kalite Ar-Ge Alt Komisyonu, Araştırma ve Uygulama Merkezleri, Teknokent ve Ttmer Müdürleri İle Kosgeb Toplantısı Yapıldı.

08 Nisan 2022 Cuma

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Kamil Gürel başkanlığında, Üniversitemiz Kalite Komisyonu, Kalite Araştırma Geliştirme Alt Komisyonu Üyesi akademisyenleri, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürleri, Teknokent Müdürü, TTMER Müdürü ile KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman Usta ve KOBİ Uzmanı Hakan Alumur’un katıldığı iş birliği imkanlarına yönelik toplantı yapıldı.

Senato Salonunda yapılan toplantıda KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman Usta, özellikle üniversitelere yönelik olarak Ar-Ge, Ür-Ge, İnovasyon ve İleri Girişimcilik destek programları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Üniversitemiz ile KOSGEB Bolu İl Müdürlüğü arasında ortak çalışma alanları, KOSGEB İl Müdürlüğü’nün patent, proje, ürün geliştirme ve benzeri destekleri ele alındı.

Toplantıda; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) Güdümlü Proje Destekleri hakkında bilgilendirme yaptı. Üniversitemizin   mevcut Ar-Ge kalite politikası üzerinde katılımcıların görüşleri yazılı olarak alındı.

 

Ar-Ge yapılanması, 2022 yılı Ar-Ge projeleri konusunda görüş alışverişinin yapılması ve KOSGEB desteklerinin üniversitemizdeki diğer araştırmacılara ilk ağızdan anlatılması için KOSGEB il Müdürü Abdurrahman Usta’nın katılacağı geniş katılımlı bilgilendirme toplantısı yapılması planlandı.

 

http://ajanda.ibu.edu.tr/uygulama-ve-arastirma-merkezleri-teknokent-ve-ttmer-mudurleri-ile-kosgeb-toplantisi/