Kalite Koordinatörlüğü Ziyaretleri / Fen Edebiyat Fakültesi

28 Aralık 2023 Perşembe

Kalite çalışmaları kapsamında, birimleri/bölümleri yerinde değerlendirmek amacıyla Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun KARACA, Genel Sekreter Yardımcısı Nihai YILDIRIM, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mustafa DEMİREL ile birlikte 28.12.2023 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesine ziyarette bulunarak Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ekrem GÜREL, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Serdar UĞURLU, Bölüm Başkanları ve Fakülte Sekreteri Halim FİDAN ile bir araya geldi. Rektör Yardımcısı ve Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun KARACA, ziyaret esnasında Fen Edebiyat Fakültesi eğitim-öğretim faaliyetleri, altyapısı ve laboratuvar imkanları hakkında Fakülte idaresinden ayrıntılı bilgi aldı. Ziyaret görüş, öneri ve temenniler ile son buldu.