Öğrenci ve personellerimizle Yeni Dönem ve Covid-19 ile ilgili bilgilendirme videoları ve posterleri paylaşıldı

24 Eylül 2021 Cuma

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı başlarken öğrenci ve personellerimizle Covid-19 Pandemisi ile ilgili bilgilendirme videoları ve posterleri paylaşıldı

BAİBÜ de 2021-2022 Güz döneminde yüz yüze eğitime gelecek öğrencilerimize ve personelimize Covid-19 bulguları, nasıl bulaştığı, bulaşmanın nasıl önlenebileceği ve aşı ile korunma durumunu aktaran birinci bölümde anlatılmaktadır. Devam videosu olan ikinci bölümde de Covid-19 bulaşmasının azaltma tedbirlerine uyarak yüz yüze eğitimi alırken nelere dikkat etmemiz gerektiği aktarılmaktadır.

İlk Dersimiz Covid-19 (Bölüm 1)

İlk Dersimiz Covid-19 (Bölüm 2)

Covid-19 Dijital Arşivi

Üniversitemiz birimlerinde kullanılması için hazırlanan Covid-19 uyarı ve bilgilendirme görsel çalışmaları aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Bu liste üzerinden ön izleme yapabilir ve indirme bağlantısını kullanarak yüksek çözünürlüklü çıktılar alabilirsiniz.

Covid-19 Dijital Arşiv