Öğrencilerin Ulaşım Sorununa Çözüm Çalışmaları Yapıyoruz

15 Şubat 2024 Perşembe

Güz döneminde öğrencilerimize uyguladığımız anket sonuçlarına göre, öğrencilerimizin en çok şikayet ettiği konuların başında gelen ulaşım sorunu, şoförlerle iletişim sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü’nce çalışmalar yapılmaktadır.

Bu kapsamda, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜYAM) koordinasyonunda Karaköy Kooperatifi Özel Halk Otobüsü şoförlerine “Taşıma Sektöründe Etkili İletişim” eğitimi verildi.

Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Altınöz tarafından 14.2.2024 tarihinde 10.30-12.30 ve 14.00-16.00 saatleri arasında eğitimler düzenlendi. Eğitim kapsamında şoförlere; etkili iletişimin temel özellikleri, empatik dinlemek, yüz yüze ilişkiler, insan ilişkilerinin geliştirilmesi için özen gösterilecek hususlar, toplu taşıma hizmet sürecinde dikkat edilecek hususlar ve benzeri konularda aydınlatıcı bilgiler sunuldu.   

Eğitim programının sonunda Prof. Dr. Mehmet Altınöz’e, SÜYAM Müdürü Prof. Dr. Hanifi Üzüm tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Eğitim süreçlerinde bizleri her zaman destekleyen Prof. Dr. Mehmet Altınöz hocamıza, Karaköy Kooperatifi Yönetimi ve şoförlerine, organizasyonu düzenleyen SÜYAM Yönetimi ve ekibine teşekkür ederiz.