Proje Destek Ofisi Toplantısı

07 Mart 2024 Perşembe

Rektör yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Coşkun Karaca başkanlığında Üniversitemiz Proje Destek Ofisi (PDO) ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Özyurt, PDO Koordinatörü Prof. Dr. Fatma Öztürk, PDO Koordinatörü Yard. Prof. Dr. Cevher Altuğ, PDO akademik personeli Doç. Dr. Uğur Soykan, Mühendislik Fakültesi Dekan Yard. Doç. Dr. Kadir Geliş ve Teknoloji Transferi Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğr. Gör. Üyesi Hamza Karakuş katılım sağladı. Yapılan toplantıda akademik personele ve öğrencilere yönelik proje eğitim planlamaları, işbirlikleri, proje sayılarına artırmaya yönelik teşvik mekanizmaları ve öncelikli alanlar konusunda planlamalar yapıldı. Toplantının ardından üyelerin görüş ve önerileri alınarak toplantı sona erdi.