Tıp Fakültemizin KBB Anabilim Dalı, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yeterliliği Açısından Değerlendirildi

10 Mayıs 2022 Salı

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu 09.05.2022 tarihinde BAİBÜ Tıp Fakültesi KBB Hastalıkları Anabilim Dalı’nın akreditasyon başvurusunu değerlendirmek üzere Bolu’ya gelmişlerdir.

Prof. Dr. Aslı Şahin Yılmaz, Prof. Dr. Alper Ceylan ve Prof. Dr. Çağatay Oysu’dan oluşan komisyon BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kâmil Gürel, BAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu ve İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammed Nur Öğün’ü ziyaret etmiş, KBB Anabilim dalında tıpta uzmanlık öğrencisi asistanların eğitim ortamını yerinde değerlendirmek üzere temas ve incelemelerde bulunmuştur. Olumlu havada gerçekleşen ziyaret sonrası hazırlanacak rapora göre KBB Uzmanlık Eğitimi Yeterliliği açısından akredite edilip edilmediğinin kararı, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu tarafından verilecektir.