Üniversitemiz 2023 yılı Kurumsal İç Değerlendirme Raporu (KİDR) Yazım Hazırlıkları Toplantısı

11 Ocak 2024 Perşembe

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Kalite Koordinatörlüğü ve Kalite Alt Komisyonları BAİBÜ Senato Toplantı Salonunda 11.01.2024 tarihinde toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya BAİBÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca ile koordinatörlük ve alt komisyon üyeleri katılım sağladı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda  Kalite Güvencesi ve Kalite Komisyonu Yönergesindeki önemli değişiklikler, Koordinatörlüğümüz Yazılım Sorumlusu Fatih Kurnaz tarafından oluşturulan Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi (KYS) ve Alt Modüller, Kalite Güvence Sistemi iyileştirme çalışmaları konularında Prof. Dr. Coşkun Karaca  ve Koordinatör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Çakır sunum paylaşımında bulundular.

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından her yıl istenen Kalite İç Değerlendirme Raporu (KIDR) konusunun ana tema olduğu toplantıda Kalite İç Değerlendirme Raporunun yazımı için yapılması gerekenler konuşuldu. Toplantı sağlıklı bir veri aktarımı için neler yapabiliriz? konusunda karşılıklı fikir alış verişi ile tamamlandı.

Kalite Alt Komisyon üyelerimize süreçteki destekleri ve katılımları için teşekkür ederiz.